domingo, 7 de noviembre de 2010

Crónica ENGINYERS 15 (8) - UES B 24 (13)

Poble Nou Enginyers - UE SantBoiana
Amb la pilota Jeremie




1. Maxi
2. Fer
3. Marc
4. Lluís Giner
5. Mazinguer
6. Guillaume
7. Baptiste
8. Gonzalo
9. Eudald
10. Alex Benet
11. Xavi Remacha
12. Julien
13. Greg
14. Marco
15. A7

1/2 part

Coco x Gonzalo (Baptiste de 8)
Llorenç x Greg (Marco de 13 i Llorenç d'ala)
Jeremie x Eudald (Xavi Remacha de 9 i Jeremie d'ala)
Bea x Marc Velasco

Podria començar la crónica de moltes maneres, però començaré dient EM CAGO EN TOTS VOSALTRES doncs era un partit on amb una mica més d'actitud a la primer part i de cap a la segona s'hagués pogut guanyar.

Abans del resultat doncs s'ho mereix. MVP XAVI REMACHA. Si tots 20 haguéssim jugat amb la seves ganes i intensitat estariem parlant d'una victòria

min. 10 0-3 CC
min. 15 3-3 Drop Alex Benet
min. 18 3-8 després de 2 cagades de placatge
min. 28 3-13 després de 2 entrades perdent la pilota, i 2 noves errades de placatge
min. 30 8-13 Gran Jugada de Xavi que marxa de tothom, i marca de Julien que estava al recolzament

min. 5 8-16 Drop
min. 10 13-16 Coco després de de les úniques 3 entrades seguides de la davantera en tot el partit.
            15-16 Alex Benet

min. 20 15-19 CC

min. 30 15-24 pilota nostre, entrant al ruck la perdem, ells marxen per l'obert i defensem molt malament darrera.

Després de 5 o 6 minuts en que semblava que haviem entrat al partit amb ganes hem començat a fer l'idiota i ells simplement obrint a la mà ens han fet la primera marca.

Semblava que reaccionavem però darrera estavem horribles, doncs la unica jugafa que hem aconseguit fer en tot moment era passada de l'Alex a Julien que s'estavella, algunes vegades trencant, però a la tercera vegada ja tenia a 3 de sant boi esperant, i alguna vegada inclús es perdia la pilota.

Des d'aquest moment fins a la marca d'en xavi ens hem passat l'estona intentant obrir a la línia perdent metres cada vegada amb continues imprecissions de pase ja des del 9, o perdent la pilota als rucks per part del davanters quan intentavem jugar per davant.

A la segona part s'ha sortit amb una mica més d'actitud, i fruit d'axò ha vingut la seva marca, però quan més estavem apretant i amb un CC a favor a 5 mts de marca algú li passa a en mazinguer, que s'il·lumina i imitant a 9 dolent fa un passa bombejat i fluixet, però encara mantenim la pilota que obrim i en Marco en un 2 contra 1 fa una altre merda de passe i la pilota acab al nostre 22.

Amb 4 punts en contra continuem jugant amb ganes,però amb moltes imprecissions i el que és pitjor MOLT ROBOTITZATS sense que ningú fes en cap moment res fora del guió (excepte merdes xutets). Recordo ara una melé a 22 seu, centrada i pilota nostra. Tota la nostra línia es posa a un costat, i per tant deixant al nostre ala (Jeremie) sól amb 50 metres d'amplada i un unic defensor. doncs ningú ha estat capaç de mirar el tancat, i crec que ni el Jeremie de demanar-la.

Fruit d'aquestes imprecissions perdem la bola i ens fan marca.

A pesar de la marca continuem atacant amb ganes però sense idees, i en una jugada es lia i acaban expulsat a falta de 5 minuts en A7, Fer (segona vegada) i 2 d'ells.

En aquell moment disposem de 2 CC seguits sota els seus pals, que intentem jugant perdent la pilota i acabant una altre vegada al nostre 22. Molt mala decisió per part de qui fós i pels motius que fossin, per perdent de 9 s'han de fer punts 2 vegades i passant un CC es asseguravem un punt de bonus, i la possibilitat de fer la marca, en lloc de perdre la pilota i la moral.

A DESTACAR que Butter hands no ha fet cap avant de recepció (de fet les deixava botar), però si uns quants de passe o perdent la bola quan el tocaven.

A MILLORAR. 
Transmissió de bola darrera.
No jugar tan mecànics i sense recursos.
Possessió de bola. No podem perdre tantes boles.
Ser seriosos. No pot ser que entre divendres nit i dissabte ens desapuntin de les convocotàries (i va per tots 3 equips) jugadors per motius personals, febres, percussió de portes, no apareixer, etc.
Melé. si deprés de passar-nos mil hores al melier som incapaços de robar ni una, millor ens dediquem a fer entrades a rucks i passes, que també ens cal.

A MANTENIR
Les touches nostres, doncs a les seves i tenint 2 jugadors de 2 metres no els hi fem ni pessigolles.

La crónica del Bury (pronuciat amb e) la farà l'edim, i la del tercer temps i nit algún borratxo que quedi viu

La setmana vinent tots a entrenar a Mar Bella que hem de guanyat el Sant Cugat

 

1 comentario: