lunes, 22 de noviembre de 2010

UPF Vs UDL

1- Héctor (Vasyl m.60)
2- Torreguitard
3- Frutero (Psyco-killer m.65)
4- O'Driscoll
5- Younes (Martí m.70)
6- Ramon
7- Ulisses
8- Andorrano
9- Flipper
10- Palacín
11- Vaquilla
12- Losada
13- Diego (León m. 40)
14- Canario
15- Will (Jarrai m. 25)

Taurons!!!
 
Felicitats a tots! Hi ha molt que explicar, i no hi ha millor manera que a un avio anant cap a Mallorca a jugar el Tarrets i jo, amb el gust de boca de satisfaccio general.
 
Mati nubolat a la MarBella. Convocatoria a les 12 per començar a la 13.30. A les 12 tothom que era lliure, estaba a la porta del vestuari. 
 
A dins del vestuari abans de repartir les samarretes ja sentia que aquell 19 de Novembre de 2010 seria un dia memorable. A l'ambient es notaba una concentracio que es podia tallar amb un gabinet.
 
Cadascu concentrat amb lo seu, pensant en quina era la seva funcio al partit, pensant en la primera touche, la primera melee, el primer placatge, la primera percusio, etc. Tothom sabia que era un dia important i valoraba molt l'honor de poder portar aquell dia la samarreta vermella amb l'escut de la Pompeu al cor.
 
Despres de les consignes adients i l'explicacio de l'importancia del partit vam sortir a escalfar amb el nostre capita. La concentracio era maxima, no calia dir res, l'escalfament va sortir ideal, tots actius ja preparats per agafar la primera pilota per atacar.
 
Va ser un partit amb molt bona actitud, tots vau jugar al limit, va ser impresionant com racks, touches i mauls els controlabem. La mele ens faltaba poder entrar amb força, no era culpa nostra sino da distancia que hi havia entre primeres linees. Pero tot anaba be. Actitud impresionant, placatges, continuitat, ajuds, etc.
 
Primera part vam acabar 7-0. Ens faltaba una cosa. Creure en nosaltres mateixos, despres de la segona part, una jugada magistral del Joan va poder fer marca amb transformacio. Ens posabem 14-0. La pajara estaba per arribar, en pocs minuts ens feian una marca sense trasformar. 14-5. I un drop a 20 minuts del final posaba el marcados en 14-8. No vam baixar els braços i vam aconseguir anar al seu camp a jugar. Despres de un seguit de jugades i joc obert vam aconseguir entrar en marca just en el ultim minut de joc.
 
Resultat final 21-8.
 
Gran actitud, gran partit, gran joc, gran equip!
 
Despres d'aixo... Un classico! Festa, Jarana i cachondeo a muerte. Divertidisim! 
 
Agrair a tot l'equip, els que estaben a dins, els de fora, els supporters, els que vau organitzar 3r temps, a les taurones, a tots! Una organizacio de cine!
 
Seguim aixi i ens ho pasarem molt be.
 
I ara...
 
Creure en una nova victoria...
 
Ara toca UPC!!
 
Anims Taurons!
 
Avui i per sempre, Tauro!
 
Jo soc un Tauro i tu?
 
With love,
 
Augusto
Whitte Shark

No hay comentarios:

Publicar un comentario