domingo, 7 de noviembre de 2010

ENGINYERS 7 (0) - BURY SAINT EDMUNDS 34 (13)

 
Van jugar per Enginyers:
1) Calabuig
2) Salva (Mehedi)
3) Ferran Larruela
4) Dani (Oasis)
5) Thijs
6) Augusto
7) Sepón
8) PapaFerre
9) Mathieu
10) Kephra
11) Curri (Marc 3)
12) Alex Estevez
13) Aurelien (François)
14) Zaca
15) Bernat
 
Poca cosa a comentar del partit de rugby vist ahir a la Mar Bella, perquè per part nostra poc rugby hi vam posar.
 
Ells van venir amb l'equip típic que ve als desplaçaments a Bcn. Una barreja de vells i xavals molt joves, que van jugar sense sorpreses, a la anglesa. Tot el seu joc va consistir en trencar arran de paquet, i nosaltres no vam saber aturar-ho i, a més a més, no vam saber aprofitar les oportunitats en atac.
 
Nosaltres vam presentar un equip jove i inexpert. Hi havia molta gent jove i que havia jugat molts pocs partits, tot i que algun individuu feia pujar la mitjana d'edat clarament ;-). A més a més, la gent que té més experiència i que jugava en llocs claus, no va saber donar-li ordre i ritme al nostre joc.
 
De totes formes, tot i que no vam jugar bé, la nostra pitjor faceta va ser la actitud. Treient als dos iaios Ferre i Sepón, a l'incombustible Bernat, i potser a algú més que em deixo, la actitud no va ser la s'espera d'un jugador de rugby.
 
A destacar:
- Gran gran gran marca de Zaca. Cursa de mig camp sortejant contraris.
- Lesionats: Augusto, Salva, Dani. Ja direu com esteu, si us plau. .
 
Un darrer apunt. Ahir es van produir algunes coses que no s'haurien de repetir. Vaig veure falta de respecte a l'arbitre, que a més a més era el Pelata, falta de respecte pel contrari, i falta de respecte pels companys. Hi va haver-hi gent que estava convocada i ni tan sols va tenir la decència d'enviar un mail o trucar a algú per dir que no venia. No diré noms, però que tothom faci autocrítica, perquè aquestes actituds no són tolerades al nostre club.
 
I després de posar-me tan sèrio, espero que algú envii la crònica nocturna, per alegrar-me una mica la tarda. Fins dimarts a l'entrenament i bona recuperació pels lisiats.
 
Edim

No hay comentarios:

Publicar un comentario