domingo, 14 de noviembre de 2010

Sant Cugat Vs Enginyers Poblenou

1. Bea
2. Maxi
3. Marc Velasco
4. Mazinguer
5. Lluis Giner
6. Guillaume
7. Coco
8. Baptiste
9. Eudald
10. Alex Benet
11. Bernat
12. Greg
13. Marco
14. A7
15. Magic

16. Calabuig x Marc
17. Eric x coco
18. Gonzalo x guillaume
19. Llorenç x Magic (Bernat de 15)
20. Jeremie x Marco
21. Xavi Remacha (no s'ha canviat per problemes de trencament al cul????)

min.3 5-0 CC
min. 20 6-0 CC
min. 23 9-0 CC
min. 25 9-5 Guillaume després d'una touche molt ben jugada i que el Maxi li passes la bola des de dins de marca.
            9-7 Alex (des de la linia de touche, després d'haver fallat 2 CC molt més fàcils)
min. 32 16-7 Cagada de placatge de la línia
min. 38 16-12 Maxi, després d'una molta bona pressió, i jugant des de dins 22 un CC ràpid
min. 40 16-17 A7. Despés de pressionar be a la seva línia, robar la pilota i corrent més de mig camp sense que li caigués la pilota

min. 5 19-17 CC
min. 15 Groga a Erik per segona corbata (al meu parer les 2 molt justetes)
min. 20 26-17 Cagada plactage a la linia
mn. 25. 26-20 Alex CC
min. 22 26-20 Cagades varies de placatge
min. 30 33-20
min. 36 38-20 Errada col·lectiva 

Fins a la data el partit, si exceptuem els primers 10 minuts i els darrers 10 desprésd el 33-20, en que amb millor actitud s'ha jugat i nomes un parell de tonteries a la segona part quan estavem jugant de manera decent han fet que perdessim.

Hem començat el partit mol atontats, sense tenir en cap moment la pilota i inclus perdent i tenint molt problemes amb la melé. Ells a pesar de tenir tota la estona la pilota cometien bastant errors i d'aqui el fet que no marxessin al marcador.

A partir del minut 10 hem començat a despertar i hem vist que si pressionavem ells perdien la pilota i nosaltres podiem jugar, i excepte que el seu xutador tenia el dia i el nostre no, i una cagada de placatge a la linia ha fet que un dels seus centres entres solet soa pals sense haver fet cap jugada unicament corrent.

A destacar en aquesta primera part que s'ha intentat jugar bastant, que els ales han tocat pilotes i inclus una vegada hem jugat a la mà des dels nostres pals.

A la segona part una mica la mateixa línia en que el partit no tenia un dominador clar i hem tingut diferents possibilitats de marcar però petits errors ho han impedit, i ells ho han aprofitat per entrar 2 vegades totes 2 amb clarissim errors de placatge.

Després d'aquesta segona marca hem baixat una mica els braços (i també potser els pulmons) i la seva darrera marca ha estat un exemple d'això i del que passa quan l'aire no arriba al cervell.

MVP. Baptiste, Tot i que costa decidir qui doncs ha estat un partit en que tots hem jugat bastant similar sense cap errada greu, pero tampoc sense cap "alarde", en Baptiste ha estat en tot moment a tot arreu defensant i atacant.

A MILLORAR

Placatge. No es poden perdonar placagtes, i a més els que fem els fem tovets quan hem tingut varies oportunitats d'enviar a un d'ells a la tercera graderia d'un placatge.

A la linia, tot i que avui s'ha aconseguit fer arribar pilotes als ales, ens falta mes seguretat en nosaltres i mes recursos per fer més mal i aconseguir fer punts.

Davant. No podem perdre tantes pilotes (a vegades quan entrem a xocar sembla que pensem en com caure comodament en lloc de intentar passar i enviar el de davant 20 metres cap enrera), i a més a la segona part quan millor estavem jugant i fent jugades de 3 i 4 moviments, ens han pitat en 3 o 4 ocasions pantalles per xocar entre els davanters, i això passa per estar "atontats" i no pensar una mica el que fem i quan ho fem.

No podem baixar la guàrdia quan ens hem vist 13 punts a sota, doncs era remuntable.

Alguns jugadors cometen errors de principiant per no estar en bona forma i per tant no pensar. No diré noms, doncs dels 4 o 5 que parlo ja ho saben.

ASPECTES POSITIUS (A MANTENIR)

La touche. A més de totes les nostres avui hem robat vàries de les seves.

La setmana tots a viatjar i a guanyar, tant els de Newmarket, com els de Mallorca, doncs si a l'actitud d'avui li sumem concentració els 80 minuts (i no 60) i el fer punts amb una mica més de facilitat és que farem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario