lunes, 18 de octubre de 2010

Obertura de les inscripcions per la 11ª edició del torneig de rugbi a 7 “Back to the roots”


Ja esta! Hem començat la campanya d’inscripcions pel torneig de rugbi a 7 que es celebrarà els propers 27 i 28 de maig 2011 en nostre camp de la Marbella.

Des de fa 10 anys, hem aconseguit a organitzar un torneig internacional totalment amateur per mostrar a la gent que el rugbi no es nomes 15 “cuerpos sin mentes” que es foten a hòsties durant 80 minuts, però que també es pot jugar a 7 contra 7 en un ambient de festa durant 2 dies…


Desprès d’un any on vam haver de celebrar-ho a les instal·lacions de l’INEF (si voleu mes detalls del perquè, demaneu a Presi, estarà encantat d’explicar-vos els motius …), tornem al nostre camp a 2 minuts de la platja de la Marbella a Barcelona...


En aquesta edició tindrem 24 equips, i 2 guanyadors: Els que hauran guanyat el torneig, i el mes important per nosaltres, els que tenen el millor esperit rugbistic, es a dir jugar al rugbi divertint-se, en el respecte de les tradicions i sense cap mentalitat professional (obsessió per guanyar, joc violent...).


El divendres es celebrarà el sorteig del torneig en el Flaherty’s (a prop de les rambles al centre de Barcelona), i el dissabte tindrem el torneig durant tot el dia, des de les 9 del mati fins a la final a les 8 del vespre. Cada equip estarà assegurat de jugar com a mínim 3 partits de fase, seguits per si de cas de la fase final!
Tornarem a tenir tots els elements que han fet d’aquest torneig un èxit: La parada de tetas, els Fenoburguers®, la musica a tope, les touches de cerveses, la platja, els tiradors de cervesa (que desprès d’una certa hora nomes tiren escuma)... I molt mes!

Qui pot participar? Doncs qualsevol equip que no sigui professional (o que tingué la mentalitat professional). La majoria dels equips provenen d’Europa (Anglaterra, Gales, Escòcia, Irlanda, França, Itàlia...) però hem tingut equips de tot a reu, com l’any passat per exemple amb la participació d’un equip fijià.

Si esteu interessats, en la web oficial (www.barcelonasevens.com) trobareu totes les informacions útils relacionades al torneig, i el formulari d’inscripció.

Guillaume

Fotos de Jordi Montraveta (info@jordimonty.com)

No hay comentarios:

Publicar un comentario