domingo, 17 de octubre de 2010

Crónica CEU Vs Enginyers CN Poblenou Rugby

1. Marc Velasco
2. Isaïes
3. Fer
4. Andreu
5. Mazinguer
6. Coco
7. Baptiste (si-no)
8. Paco
9. Eudald
10. Alex
11. Bernat
12. Marco
13. Julien
14. A7
15. Màgic
A la mitja part
16. Maxi x Marc
17. Calabuig x Fer
18. Lluis x Andreu
19. Remacha x Eudald
20. Gonza x Coco
21. Nàufrag x A7
22. Llorenç x Màgic (Bernat passa de 15)

Min. 10 0-5 A7 Gran cursa de David de 2 o 3 metres, després de jugar Eudald un cop de càstig ràpid
Min. 25 7-5 Després de la típica pájara enginyeril marxant del partit durant una estona
Min. 30 7-10 Fer després de gran jugada col·lectiva

2ª part

Min. 2 10-10
Min. 5 15-10 Marca seva d'intercepció d'un pase botant d'en Bernat
Min. 10 15-13 CC Alex Benet (al·leluia després de fallar uns quants tant ell com 1 en Bernat)
Min. 20 15-18 Alex Benet
            15-20 Alex Benet
Min. 35 15-25 Julien
Min. 40 18-25

Partit correcte per ser el primer partit de la temporada, i comencem amb una victòria (i amb el Bona de nova) que serà important pel decurs de la temporada per l'alegria i moral que ens dona.

Abans de la crònica en si comentar el gran arbitratge d'en Bogas que en tot moment va xiular i aturar l'antijoc dels 2 equips per tal que el partit fos dinàmic i divertit. Fruit d'això van venir 2 expulsions temporals d'ells (1 en Martí) i la d'en Baptiste a la primera part, i la segona expulsió d'en Martí a la segona part i per tant la vermella (A l'acta va posar que l'expulsava per entrar reiteradament pel lateral a tots els mauls, rucks i agrupaments)

El partit el varem començar dominant i amb un bon joc davant recuperant pilotes a rucks i mauls, guanyant les nostres touches i melès i recuperant alguna de les seves melés a base de girar-les, però les continues imprecisions en el joc a la mà bàsicament dels backs però també dels davanters quan entraven per fora.

Aquest tònica va seguir durant tot el partit, es recuperaven bé les pilotes, s'intentava jugar molt dinàmic movent-los de punta a punta del camp, però en el moment de la jugada clau per fer l'assaig la tiràvem al terra, no la passàvem, males decisions que van fer que després d'inaugurar el marcador els deixéssim creure que ens podien fer mal i així va arribar el seu assaig.

Destacar que en aquest temps també es varen fallar 3 o 4 cops de càstig que ens haguessin permès anar amb més avantatge al marcador.

Després del seu assaig varem espavilar i tornant a jugar i va arribar l'assaig del Fer (fent de palomero) en una jugada que varem moure la pilota de banda a banda del camp.

La segona part va començar amb un cop de càstig i un assaig en contra per una errada nostre (intercepció a en Bernat que va intentar un pase de 30 metres bombejat i botant), però a partir de llavors encara va ser més clar el nostre domini, fruit del cansament de la seva davantera i de l'expulsió d'en Martí quan portàvem 15 minuts jugades, però varen continuar les imprecisions en atac, però en Marco i Julien van començar a agafar la pilota i jugar i així van arribar els assaigs d'Alex i el propi Julien, així com moltíssimes oportunitats malauradament errades.

Els darrers 7-8 minuts es varen jugar a 5 metres de la nostra marca, on ells es van capficar en entrar per davant i varem defensar molt be, concedint únicament un cop de càstig amb el temps acabat.

FELICITATS A TOTS ELS QUE VAREN JUGAR, I A TOTS ELS QUE VAREN VENIR A ANIMAR.

MVP. La davantera en bloc (dedicat a Wallace), doncs no nomes van aturar la seva davantera (era el que mes por ens feia), sinó que van guanyar moltes pilotes clares i a mes van participar activament en el joc obert.

A DESTACAR el debut a 1ª Nacional d'en Bernat, Xavi Remacha i Andreu (tots 3 provinents de l'universitari) i d'en Baptiste.

A millorar (i molt). La transmissió de la pilota darrera i la efectivitat en els xuts a pals (o com a mínim per no patir renunciem a fer-ho). Com diu el seleccionador suís si no haguessin caigut tantes pilotes haguéssim fent 50 punts que traduït al rico-català vol dir que si la meva avia tingues rodes no seria la meva avia sinó una bicicleta.

A millorar (una mica). Les touches. Tot i que en Baptiste va estar impressionant hauríem de tenir (que les tenim) més alternatives tant en les nostres com per robar les seves.

A millorar els ales (bàsicament Bernat, Llorenç i una mica Will) els recursos necessaris en l'1 contra 1 (només corrent moltes vegades no es passa)

Continuem fent molts cops de càstig, i molts d'ells tontos i absolutament innecessaris.

A més de la davantera en general molt bon partit de l'Àlex manant i movent (generalment amb encert) l'equip, encara que amb el peu bastant desastrós, en Bernat i en Xavi Remacha agafant la responsabilitat de 15 i 9, tot i que ja han aprés que a primera nacional tot és més difícil sobretot en Bernat quan després d'un 2 contra 1 i passar la pilota va rebre un dur placatge per part del seu 8 (potser un miqueta retardat, però que s'han de fer) que es va sentir des de la banda. També destacar el partit molt seriós d'en Calabuig, crec que el millor des que juga amb nosaltres tot i que com la resta també va fer masses cops de càstig, i que segons "expertos independientes de prestigio" van comentar després per fi ha après a col·locar els peus a la melè (gracias lucho por las horas en el melier) 

Jugades tontes del partit.

Paco. Melé a 5 metres nostre, els empenyem dins de marca i en Paco entre la timidesa i tocar delicadament la pilota només amb una mà, el no tirar-se i una mica de Bora-Bora no va aconseguir l'assaig.

Nàufrag (Un habitual). Ha millorat la tècnica del salt de la cabreta convertint-la en la paradinha, es a dir, corre una mica (sense exagerar) i quan arriba a un prop d'un contrari fa el saltet i es queda completament aturat. Això ho va fer 2 vegades seguides, la segona va acabar en la marca d'en Julien que passava per allà mentre que la primera i a 2 metres de marca va intentar tirar-se en planxa, però com ja havia perdut l'impuls de la cursa i està una mica robustito les seves cames no van poder amb ell i va caure desplomat sense guanyar ni un mil·límetre i quedant la pilota a 1 pam de marca (diferència entre els 2 metres que li faltaven i la seva alçada amb els braços estirats)

Ja per acabar la frase del partit: Mazinguer a en Bernat (després d'haver fet 5 o 6 curses de tot el camp a l'estil rupert -primer paral·lel a marca i després perpendicular- i haver rebut el placatge del seu 8). "Bernat has de ser més explosiu i creure en tu mateix, doncs sinó no faràs res"


Aquesta propera setmana més (partit a València per continuar essent líders i debut a segona catalana),

Henri

1 comentario: