domingo, 24 de octubre de 2010

Crónica VIC CRANCS Vs ENGINYERS

VIC CRANCS 12 (0) - ENGINYERS 7 (7)

Van jugar:

1 Yaniuk
2 Torreguitart
3 Pampa
4 Thijs
5 Oasis
6 Lluc
7 Maxi
8 Benja
9 Mathieu
10 Padu
11 Curri
12 Diego
13 Guillem
14 Jaime
15 Alex Estevez

Van entrar a la mitja part
Frutero x Pampa
Ferran x Thijs (Yaniuk de 2a)
Xavi Belda x Maxi
Juan x Mathieu (Diego de mig melé)
Elías x Curri
Neboja x Jaime

Bona primera part. Vam jugar amb bona actitud, sobre tot defensiva, perquè en tota la primera part no vam guanyar ni una sola melé ni una sola touche. Anàvem endavant defensant, robant boles i contratacant. Gràcies a això va venir la marca del Yaniuk, després de robar una pilota i un parell de rucks. Amb la consigna d'obrir-ho tot a la mà, crec que vam fer algunes jugades de mèrit, però faltava continuïtat. Vam tenir moltes situacions de 2 contra 1 i 3 contra 2 que no vam saber materialitzar. Bons placatges i bons rucks.

La segona part va ser un altre cantar. La lesió del Diego al segon minut sembla que ens va afectar anímicament, i vaig tenir la sensació de que vam baixar els braços una mica. A més a més van haver-hi errades individuals d'actitud que també van desterotar a la gent. Conseqüència d'això van ser les seves dues marques.

De totes formes, i tot el mal gust de boca que se'm va quedar al final del partit, penso que considerant l'experiència de la gent que va jugar, no va ser un mal partit. Hem d'aprendre a aprofitar millor les opcions que tenim, i tenir més ambició per guanyar el partit. Crec que la gent del Vic tenia un nivell clarament inferior a altres anys i vam perdre una oportunitat important de guanyar al seu camp. Aprenem de les errades comeses i dimarts tothom a entrenar.

Personalment, estic content del partit realitzat per alguns. Guillem, molt bon partit. El millor que t'he vist amb Enginyers. Es nota que vas jugar amb moltes ganes. Bon partit també de Padu, que va posar ordre quan calia, de Mathieu, que tot i jugar amb la seva 'calma' habitual, li va donar a l'equip el ritme que volia a la primera part, de Benjamín, de Yaniuk, de l'Àlex. I també bon partit de gent que debutava o quasi debutava. Elias, Frutero, Ferran.
Edim

No hay comentarios:

Publicar un comentario