miércoles, 27 de octubre de 2010

Escola de Rugby CNPN


El passat dissabte 23 d’Octubre els nens de l’escola van anar a Sant Boi a realitzar la primera trobada de Rugby de les escoles de Catalunya. La jornada es va disputar en el Camp d’Atletisme Municipal de Sant Boi de Llobregat.

A les 8’30h del mati ja hi havien quasi tots els nens de l’escola amb el seu xandall blanc nou i nerviosos per la anar a jugar la seva primera jornada de Rugby. Molts d’aquests nens i nens era la primera vegada que anaven a competir. Aquesta primera jornada varem presentar un equip en la categoria sub14.

Els nostres nens tenen edats compreses entre els 14 i 10, per això molts dels nostres nens han hagut de jugar en una categoria superior. La jornada la varem disputar contra les escoles de Sant Boi, Hospitalet i el SIL.
El resultat va ser molt positiu ja que dona la possibilitat de que aquets nens puguin competir en competicions catalanes. A mes els hi dona molta més experiència de cara a la seva formació.

Recordem que molts d’aquests nens fa nomes uns mesos o dies que coneixen aquest nou esport es per això que felicitem tant als nens, com als monitors per la gran tasca de formació que estan fent.

Recordeu que els entrenaments son dimarts i dijous de 18h a 19:30h i dissabtes de 10h a 12h. Amb els seu corresponent tercer temps a partir dels nostres productes Danone, una vida esportiva saludable és una alimentació saludable.

Felicitats a tots i si us animeu podeu venir a veure, jugar i entrenar amb els nens de la nostra escola. Si tens entre 6 i 17 anys esteu tots convidats!

Salutacions

Augusto Barceló
Marco Pasarello
escolarugbycnpn@gmail.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario