17.-Lluis Giner (No va poder jugar per lessio en el escalfament)
18.-Coco
19.-Ruger
20.-Baptiste

Surt el Valencia de mig camp desprès d’un parell indecisions, a la recepció ens prenen la pilota i ens fan l’assaig sota pals sense ni tan sols haver-les hi tocat la samarreta ni caigut a terra 7-0.
Desprès de sortir del mig camp nosaltres,  i ells esperant trobar-se un equip de rugby davant ja  que anàvem vestits tots igual ,i donar-se’n compte que l’únic que teníem d’equip i de rugby era d’indumentària que portàvem, es van dedicar a intentar jugar  i fruit de la nostre falta d’actitud i la seva suau pressió un altre imprecisió nostre en la que l’àrbitre va aplicar la llei de l’ avantatge,  amb bon criteri sota el meu punt de vista, va arribar el seu segon assaig que també van transformar posant el 14-0 en el marcador (minut 12). Mes o menys en aquest moment es va lesionar en Nàufrag que va ser substituït per en Roger.
Desprès d’aquest assaig i “encoratjats” per els capitans darrera dels pals es va poder veure una tímida reacció però sense cap  convicció,fruit d’això vam aguanta 15 minuts sense rebrà cap punt en contra,desprès de un tems de anar a jugar en el seu camp i fent tímids atacs ells van recupera la pilota que van aprofitar per  xutar i tornar a viure en el nostre camp,on es va produir un cop de càstig en el seu favor que també van aprofitar per transformar i col·locar els 3 punts  en el marcador.17-0.
Desprès de tornar a sortí del mig per tercera vegada ,ens vam dedicar a pressionar-los una mica i fruit d’aquesta pressió i dels trenta segons de rugby per part nostre que vam jugar en aquesta primera part, van arribar tres rucks seguits i finalment una apertura amb  un parell de passes que en Julien amb molta ràbia va poder transformar en els nostres primers cinc punts .Minut 32 de la primera part .amb aquest resultat vam arribar a la mitja part.(17-5).
Poc se’ls hi podia dir en el nois tàcticament ,ja que la cosa era d’actitud i així se’ls hi va dir,vam aprofitar per fer els tres canvis i poca cosa mes.
En els tres minuts de haver començat aquesta segona part en Isaïes te que deixar el camp per lesió.
En Paco passa de segona i ens quedem amb 14 en el camp,per  potser per aquest motiu la gent i posa una mica mes de ganes i el partit es torna amb un equip amb ganes de jugar  en el que no li surt res bé (nosaltres) i un altre que es dedica a fer xuts cap el camp contrari,que tots van ser contraatacats i fàcils de aturar per la nostra falta d’experiencia.
En un d’aquest xuts aconsegueixen una touche en els cinc metres de marca i fent un maul ens entren a marca aconseguint els 22-5.(minut 19).
Continuem el partit jugant amb moltes impressions, però amb una mica mes de ganes que a la primera part (no gaire difícil)però ja tard per poder capgirar el marcador i no tant tard perca en Julien es fes expulsar per una queixa en el àrbitre, en el minut 40 i tot i que en Mazinguer entrava mes dret que el pals, aconsegueix posar la pilota darrera la línea de marca que després en Bernat transforma en el 22-12  final .