Min 48. Gonza x Marc. Isaies passa de 2. La cara de l'Isaies al comunicar-li el canvi va ser un poema.

min. 23 7-17 Gonza
min. 28 10-17 CC
min. 32 13-17 CC
min. 36 13-20 CC Àlex

Partit molt disputat i treballat en que en certs moments vàrem jugar bastant bé, i que a més que és la primera vegada aquest any que hem mantingut la intensitat i concentració al llarg dels 80 minuts.

El partit no va començar massa bé doncs no teniem pilotes clares, doncs perdiem les nostres touches i les nostres melés tampoc sortien massa clares. La pilota era d'ells, que intentaven entrar i nosaltres anavem placant, tot i que a vegades necessitavem 2/3 intents per tirar-los. Fruit d'això va arribar la seva primera marca creant una superioritat i aprofitant-la.

Amb la marca varem espavilar una mica, i després d'una touche guanyada clarament per un Victor i d'un parell de moviments obrim la pilota, l'Àlex fa un xutet per sobre de la línia que recepciona l'Augusto i marca sota pals, empatant el partit.

A partir d'aqui i fins a la final de la primera part el partit va ser molty disputat en que tots dos equips intentaven jugar, poerò les defenses s'imposaven als atacas (encara que no us ho creieu la nostra també), en que tots equips van tenir oportunitats de fer punts, però que finalment el marcador no es va moure. Que refordi ara un cop de càstic i algun drop fallat per nosaltres i un parell d'oportunitats de fer marca, especialment una d'en Marco en que va trencar la línia i en lloc de correr com un cabron cap a marca anava corrent d'esquena buscant recolzament.

A destacar en el final d'aquesta part la lesió d'en Màgic després d'un espectacular pase d'amic d'en Bernat (que pel que sembla vol recuperar la posició de 15). Després del susto inicial de tots els presents ara ja sabem que està bé i en breu estarà amb nosaltres.

La segona part va començar igual amb tots dos equips intentant jugar, fins que cap al minut 15 sortim jugant des dels nostres 22 i després un teva/meva miraculós entre els dos butter-hands de l'equip (A7 i Roger 2) fem un ruck, l'Àlex veu que tota la seva linia estava al ruck i fa un xutet pel François que agafa la pilota i marxa sol cap a marca.

Aquesta marca els deixa una mica tocats, i 7 minuts després després d'un parell de fases isaies i baptiste marxen pel tancat, aquest li passa a en François que al sentir-se placat li passa en Gonza que venia redoblant i aconsegueis una nova marca.

Encara quedaven 20 minuts de partit i tornat cap el mig camp l'Eudald dona ordres de que a partir d'ara ens hem de dedicar a conservar el resultat, davant de la indiganció de l'autor de la crònica.

En aquells momets ells apretaven i nosaltres defensavem i fruit d'això i d'alguna imprecissió nostre (ehhh roger i bernat) passen 2 cops de càstic i el marcador s'ajusta (només 4 punts). Això ens fa espavilar i tornem a jugar tenint alguna oportunitat de marcar, però finalment i a falta de poc per acabar l'Àlex passa un cop de càstic, deixant el definitiu 13-20 al marcador.

Aquests 4 minuts que faltaven, més 5 que va allargar l'arbitre els varem jugar pràcticament a 5 metres de la nostra línia de marca, però a excepció d'una errada de placatge d'en Baptiste sobre el seu 8 que van solucionar entre àlex i bernat, es va defensar molt bé i amb moltes ganes.

El partit va acabar amb una jugada rara d'en roger que ens va permetre robar el ruck, i l'isaies amb cara de boig il·luminat va agafar i xutar fora.

MOTM: Tot i que en general tothom va jugar dels millors partits de l'any, Isaies jugant primer de 8 i després de 2 va fer un autèntic partidàs.

A Destacar:

L'aportació dels no habituals que van donar la cara en tot moment i jugant molt seriós: Yaniuk, Thijs, Solano, Lluc, Victor Jeudon i Roger 2.

Satan: ves preguntant quant et costarà tornar el bitllet

A millorar:

Creure que ho podem fer millor (esperem que amb aquesta victòria ens tranquil·litzem i ho poguem fer) i així aprofitarem les oportunitats que generem.
En certs moments del partit es va abusar una mica del peu, en lloc d'intentar jugar.
Placatge. En alguns moments necessitavem 2/3 persones per tirar a un tio al terra i per tant deixavem llocs buits.

Primera Volta acabada amb 1 punt més que l'any passat.

Proper dissabte contra el CEU. Si aquesta setmana venim a entrenar, ho fem com dijous passat i el dia del partit juguem amb la mateixa intensitat i seriositat que aquest diumenge tenim forces possibilitat de guanyar i marxar de vacances amb 2 victòries seguides.