14. Roger
15. Jaime (Elías)

Tots els canvis es van produir a la mitja part. Quan quedàven 10 min Salva va tornar a entrar per substituir al Pere que s'havia cascat.

Anotacions:
2' 7-0 Greg (transf. Greg)
20' 12-0 Marca de maul per davantera (crec que finalment va ser Paco qui va fer la marca)
24' 19-0 Jeremie (transf. Greg)
78' 24-0 Frutero
80' 31-0 No vaig apuntar ni recordo qui va ser (Baptiste??). (transf. Greg, des de linia de touch, dp de que un servidor el va picar una miqueta ;-) )

La primera jugada del partit ja es va veure que anàvem amb moltes ganes. Recepcionem, montem un ruck, obrim fins a l'ala i ens posem dins dels seus 22. (un breu incís, recordant aquesta jugada al tercer temps amb el Jaime, em va saltar un llagrimeta perquè em va dir que havia fet un xutet per sobre del seu ala tal com jo li havia proposat a l'entrenament de dimarts... snif, algú m'escolta).
La primera part vam jugar molt enxufats, però bastant desordenats. Tothom tenia moltes ganes i volia fer la guerra pel seu compte. Les jugades de més perill (i també les marques) van arribar en primers moviments, i no en segones o terceres fases, on jugàvem desordenats).
A la segona part va continuar el desordre, i va baixar una mica la intensitat, com era d'esperar. A davant la gent continuava fent la guerra pel seu compte, i a darrera, totes les ocasions de superioritat (que van ser moltes) les vam malbaratar per xutets tontos o perquè la línia anàvem massa de costat i un parell d'ells en defensàven a quatre nostres. Això va fer que no anotèssim cap punt fins a 2 minuts del final, en que vam anotar 2 marques gairebé seguides.

En definitiva, bon partit, bona actitud. Per posar un pero, en partits on la superioritat és manifesta, potser ens cal parar a pensar quina és la millor forma d'atacar al contrari.

Em costa molt decidir qui va ser el millor. Molta gent va fer un bon partit. Al Greg feia temps que no el veia còrrer tant i fer fintes, Salva partit molt seriòs, Paco bon lideratge (no haré ningún comentario de tu estancia en el Sin Bin 2 min dp de gritar a los delanteros que el próximo que hiciera un golpe lo echabas tú, Luis omnipresente, Jeremie todo corazón, les carreres de tots els backs (Rogers, Elías, Jaime), la segona o tercera joventut de l'Antoñito (menos mal que no querías jugar este año...), Frutero (gran jugada en la de la penúltima marca), Baptiste, Alex,... tots molt bon partit.