viernes, 21 de enero de 2011

ENGINYERS Vs VALÈNCIA

ENGINYERS 29 (10) - VALÈNCIA 17 (7)
 
1. Marc
2. Fer
3. Maxi
4. Mazinguer
5. Solano
6. Guillaume
7. Gonzalo
8. Isaies
9. Eudald
10. Alex Benet
11. Llorenç
12. Marco
13. A7
14. François
15. Xavi Remacha
 
A la mitja part,
 
Augusto Sigueiro x Solano
Coco x Llorenç (Coco de 13 i A7 d'ala)
Batiste x Marc (Batiste de 7, Fer d'1, Isaies de 2, Gonza de 8)
 
Partit jugat molt seriòs, però en el que la transcendència del partit va fer que comencéssim una mica tibants i mecànics, i això va provocar que tot i jugar en el seu camp no trenquéssim mai la seva línia d'avantatge.

Ells defensavem bastant bé (tot i que era fàcil) i en una de les primeres pilotes que van tenir (cap el minut 15 de partit) ens van fer el primer assaig. Això ens va fer despertar i adonar-nos que per poder fer mal darrera primer havíem de lligar 2 o 3 moviments davant i així la nostra línia amb avantatge podia guanyar metres (tot i que no aconseguíem marcar). (que tot un 9 seleccionat per la catalana trigui 15 minuts en adonar-se mostra la empanada mental amb que vàrem sortir del vestidor).

Fruit d'aquests moments de bon joc va arribar la remuntada amb un cop de càstig transformat per l'Àlex i amb un assaig d'en masinyer després de jugar ràpid un cop) transformat per l'Alex.

Cosa rara en nosaltres però una vegada remuntat el partit varem continuar amb el mateix ritme i en françois a la darrera jugada de la primera part va fer un bora-bora (altrament dit rouppert).

Després del descans i de comentar que havíem de sortir molt forts, varem agafar l'habitual pajara (o pajarraca), vàrem passar de jugar per davant i els hi varem cedir el domini a ells que ens van fer una marca (el seu 10 entrant sòl més de 30 metres després d'una simple finta i que ningú el volés placar) i d'un CC. Ens posavem 10-17 i ens tocava una altre vegada remuntar.

En aquest moment estàvem bastant tocats i varem estar una bona estona jugant als nostres 22, però una bona defensa (sobretot dels 3 terceres -especial menció a en Batiste que va robar 2 o 3 boles molt importants- i isaies).

El 9 seleccionat, que com és llest, va començar a fer jugar una altra vegada els seus davanters, i passant la pilota darrera quan ja havíem descol·locat la seva defensa, i així va arribar la marca d'en David que amb la transformació de l'àlex empatàvem el partit

Ens ho tornàrem a creure i després d'una jugada en que es va moure la pilota cap a un costat i després ràpidament cap a l'altre va arribar la marca d'en François que ens posava 5 amunt, i 5 minuts després (i ja a nomes 7 o 8 minuts del final) la marca fent-se un dels seus típics cutre xutets, però aquesta vegada amb sort va acabar en marca que transformant-la ens donava el partit i el punt de bonus.

Felicitats per la victòria i les ganes i seriositat al llarg de tot el partit.

M'agradaria destacar a en Xavi Remacha en el seu debut com a 15, doncs el posem on el posem compleix i a més essent sempre dels mes destacats (Tens sort de ser un enano, doncs si no ara que ha marxat en Maxi acabaries de pilar), i la tercera línia (immens en Gonza tot el partit -crec que el millor partit fins ara enguany, en guillaume essent sempre el primer en arribar a tot arreu, i en batiste per estar en tots els "fregaos" i aportant molta intel·ligència i savoir fair).

MOTM. Maximiliano Centeno (Ara que ja ha marxat ho podem dir sense que li pugi al cap).

No hay comentarios:

Publicar un comentario