lunes, 17 de enero de 2011

CNPN ENGINYERS Vs ARPN

Enginyers 0 - ARPN 27 (5)
 
Van jugar
1) Pampa
2) Salva
3) Frutero
4) Lluís Giner
5) Thijs
6) Papa Ferre
7) Antoñito
8) Paco
9) Sepón
10) Greg
11) Roger
12) Luís Barça
13) Jerremie
14) Padu
15) Naufreg
 
16) Calabuig
17) X.Belda
18) Nebojsa
19) Ferran Terol
20) Dani Tarreta
21) Joan
22) Murciano
 
Bon partit de rugby el jugat el dissabte passat a la Mar Bella. Bona actitud i bon joc.
 
Vam sortir una mica empanats però ràpidament ens vam posar les piles i vam manar a la primera meitat, tot i que això no es va reflectir al marcador. Els davanters jugaven amb moltes ganes, i manaven per davant. Quan ells tenien la pilota la pressió que vam fer els portava a cometre moltes errades. Vam tenir moltes pilotes per jugar, i vam fer jugades de mèrit, amb molta transmissió, però sempre ens faltava una miqueta per rematar la feina. A la habitual manca de profunditat a la linea, es va afegir que la transmissió entre mitjos era lenta, i això feia que els nostres 3/4rts agafaven la pilota parats, i així era molt difícil passar, ja que ells estaven ben situats en defensa.
 
A la segona part també vam començar amb ganes, però el cansament, la mitjana d'edat, i els canvis per gent amb menys experiència o preparació, va fer que al final el resultat fós més gran del que es va veure la major part de partit.
 
En definitiva, derrota amb un dels liders de la categoria, però bona actitud i bon joc. Vam jugar com un equip i vam jugar a rugby.
 
MOTM: Tot l'equip, perquè vam jugar com un equip. M'agradaria destacar l'actuació d'un dels 'novells', Roger, que va fer un gran partit, i la d'algun dels vells, Antoñito (estás hecho un chaval), Jeremie (parece que cada partido que juegas sea el último)
 
Anècdota: Sembla ser que un gos que passava pel camp va mossegar al Jeremie. Si veieu gossos pel camp, truqueu a la Guàrdia Urbana, que ja saben on és.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario