miércoles, 16 de febrero de 2011

Crònica dissabte 12

El passat dissabte dia 12 de Febrer l’escola de rugby del CNPN Enginyers va rebre les Escoles de la Santboiana i del Barcelona Universitari Club. Es van reunir més de 150 nenes entre els tres Clubs en diferents categories en aquest dia solejat.

La jornada esportiva va començar a les 9 del mati, els entrenadors i coordinadors ja havien muntat camps, carpes, deixat les fruites corresponents per cada equip i deixant-lo tot preparat per el inici de l’espectacle amb els enfrontaments de les categories alevins (sub14). Els partits d’alevins van durar fins les 10’45h. Aquests primers enfrontaments vam veure la gran actitud del equip local i el bonic joc a la ma que desplegava l’escola del Santboi i la defensa espectacular dels Alevins del Buc. A tots ells i als seus educadors moltes felicitats per la feina de formació que estan realitzant.

A partir de les 10’45 vam muntar els camps petits de rugby per disputar els encontres entre benjamins (sub12), prebenjamins (Sub10) i minis (Sub8). El Santboi va presentar un equip benjami, dos equips prebenjamins i un equip mini. El BUC va presentar un equip per categoria i el CNPN va presentar un equip Benjami.

Als tres camps es va veure molta il.lusió per un esport com es el nostre. A on a cada moviment, a cada placatge i a cada marca es veia el conjunt d’un equip anant cap endavant. L’actitud dels educadors va ser exemplar, recolzant, animant i formant als seus jugadors. Gràcies a ells aquests nens poden gaudir d’un esport tant complert com el nostre.

Després dels partits alevins es va fer un tercer temps al local social d’Enginyers amb els jugadors alevins dels tres equips. I al finalitzar la trobada dels més petits també van anar al local social per realitzar el tercer temps amb begudes, Danones i menjar. Va ser el millor moment per compartir tot el que havia passat en el camp i poder conèixer aquest nous jugadors de l’Escola d’Enginyers.

La única nota negativa va ser la lesió d’un nen del BUC. Després d’un cop fortuït va fer-se mal en un dit. La ràpida actuació dels metges que estaven a l’ambulància; que va col·locar el Club al camp, va ser essencial per que els nen tingués uns primers auxilis a peu de camp. Des de aquí esperem que es recuperi quan abans millor.

Des de la coordinació volem agrair l’ajuda incondicional del educadors i entrenadors per la seva tasca en la Formació d’aquest nens i nenes. Cada dia aprenen més a ser bons jugadors de Rugby i el que és més important ser bones persones.

Salut i Rugby!

Augusto Barceló

No hay comentarios:

Publicar un comentario